Blackfriars Station

BLACKFRIARS STATION

BLACKFRIARS STATION

Blackfriars station in London was significantly renovated between 2009 and 2012, in anticipation of the Olympic Games. CGL’s guttering system was selected and used as part of the station’s rebuild.

The RainPulse rainwater management system has a number of operational advantages; it greatly reduces the number of outlets, downpipes and ground works required and cuts the installation time by half. The result is improved roof-to-ground drainage performance whilst still managing to achieve a less cluttered aesthetic.

Client – Network Rail Architect – Jacobs Architects Main Contractor – Balfour Beatty Installer – Prater

How can we help?

  • Download NBS Specification
  • Request Pricelist
  • Introductory Offer
  • Get in Touch

Ready to get started? Tell us about your project today